web analytics
WELKOM IN DE ONLINE SHOP 4memory.nl

Memorycards voor zakelijk gebruik

Voordat jij een memorycard aan kunt schaffen, is het belangrijk dat je weet waar je deze voor wilt gebruiken. Zoek jij een memorycard voor zakelijk gebruik? Dan is het waarschijnlijk wenselijk dat deze een behoorlijk geheugen heeft. Jij moet immers alle bestanden van jouw werk op kunnen slaan op de memorycard. Het vinden van een geschikte memorycard voor zakelijk gebruik is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Lukt het jou ook niet om er eentje te vinden? Wij geven je in deze tekst enkele tips om een geschikte memorycard voor zakelijk gebruik te vinden.

Kijk niet naar de prijs

Waar je vroeger vaak veel moest betalen voor een memorycard worden de geheugenkaarten tegenwoordig vaak met korting aangeboden. Bij vrijwel iedere webwinkel die elektronica verkoopt zie jij wel memorycards voorbijkomen. Ook worden er regelmatig kortingscodes vergeven om een memorycard met korting aan te kunnen schaffen. Hartstikke leuk natuurlijk die korting, maar voor een zakelijke memorycard heb je hier niet veel aan. De korting wordt namelijk vaak alleen maar gegeven op de kaarten met een beperkt geheugen. Op deze kaarten kun jij lang niet alles opslaan wat jij wilt. Let daarom dus niet op de prijs wanneer je een memorycard zoekt voor zakelijk gebruik.

Wat zijn de mogelijkheden voor wat betreft opslagcapaciteit?

price tags

Memorycards zijn er vandaag de dag in heel veel verschillende varianten. Niet alleen verschillen de kaarten in prijs en van merk, maar er zit ook verschil in het geheugen. Zo heeft de kleinste geheugenkaart een opslagcapaciteit van 16 MB. Voor zakelijk gebruik heb je hier natuurlijk niets aan. Deze kaart zit namelijk met een paar bestanden al vol. De grootste memorycard die jij kunt kopen heeft een geheugen van 512 GB. Dit lijkt misschien groot, maar voor zakelijk gebruik is zo’n kaart ideaal. Al hangt het er natuurlijk wel vanaf wat jij er allemaal op wilt zetten. Is dit je toch echt wat te groot? Dan kun je ook kiezen voor kaarten met 256, 200, 128, 64, 32, 16, 8, 4, 2 of 1 GB. Kortom: je hebt heel wat keuze voor wat betreft memorycards voor zakelijk gebruik!

Waar vind je geschikte memorycards voor zakelijk gebruik?memory card

Zoek jij op het internet naar een memorycard die geschikt is voor zakelijk gebruik? Dan kom je heel wat verschillende memorycards tegen. Zoals gezegd verschillen de prijzen en de opslagcapaciteit behoorlijk van elkaar. Wil jij verzekerd zijn van een degelijke memorycard die ook nog eens goedkoop is? Maak dan eens gebruik van deze kortingscode voor Bol.com. Bij deze webwinkel vind jij namelijk een ruim aanbod aan memorycard voor zakelijk gebruik. Bovendien geef je hier niet onnodig veel geld uit aan memorycards voor zakelijk gebruik.

7 thoughts on “Memorycards voor zakelijk gebruik

 1. Author

  Ik heb onlangs een memorycard van 512 GB aangeschaft. Maak vrijwel dagelijks gebruik van de kaart en moet zeggen dat het veel te veel is. Maar ik heb liever een te grote memorycard dan een te kleine. Wanneer jij een memorycard enkel zakelijk gebruikt voor tekstbestanden, heb je aan een kaart van 256 GB waarschijnlijk ook wel genoeg.

  Reply
 2. Author

  Heb zo’n beetje het hele internet al afgestruind om een goedkope memorycard voor zakelijk gebruik te vinden. Blijkbaar de nodige tijd verspilt, want lees nu net hier dat je beter niet op de prijs kunt letten… Ga mijn zoektocht maar weer van voren af aan beginnen dan!

  Reply
 3. Author

  Kan iemand mij van een aantal tips voorzien van goede merken memorycards voor zakelijk gebruik? Heb al wel wat gelezen over Samsung, Kingston en SanDisk, maar wil zeker weten dat de kaart ook daadwerkelijk geschikt is voor zakelijk gebruik. Wie voorziet mij van meer informatie?

  Reply
 4. Ik hoor vaak dat bedrijven hun data opslaan in de cloud. Dit is makkelijk natuurlijk, maar er kan altijd iets gebeuren waardoor je alles kwijt bent. Hier zit ik absoluut niet op te wachten. Ik maak wel gebruik van een cloud, maar sla mijn werk ook altijd op een SD-kaart op. Hierdoor weet ik zeker dat er niets verloren gaat wanneer er onverhoopt toch iets mis gaat met de server waarop alles staat.

  Reply
 5. Ik heb lange tijd een memorycard voor thuisgebruik ook op het werk gebruikt. Inmiddels ben ik hiervan afgestapt. De reden hiervoor is simpel: ik wil zakelijk en privé graag gescheiden houden. Bovendien heeft een memorycard voor thuisgebruik vaak aanzienlijk minder geheugen dan een memorycard voor zakelijk gebruik. Je hebt dus meer mogelijkheden met zo’n kaart.

  Reply
 6. Ik heb jarenlang een memorycard gebruikt om de gegevens van mijn bedrijf op te slaan. Deze kaart ben ik echter kwijtgeraakt. Hierdoor ga je ineens beseffen hoe onhandig zo’n kaart eigenlijk is. Daarom heb ik nu maar een eigen server aangeschaft. Deze kan ik overal bezoeken wanneer ik internet heb. Hartstikke makkelijk natuurlijk en bovendien kun je dit apparaat niet kwijtraken.

  Reply
 7. Kijk, dit is nou eindelijk eens een tekst met nuttige tips. Ik heb al talloze sites bezocht, maar telkens draait het toch weer op iets commercieels uit. Ze schrijven er altijd naartoe om je ergens bij in te schrijven of iets dergelijks. Hier ben ik dus totaal niet van gediend. Ik wil namelijk zelf kiezen wat ik tijdens mijn avontuurlijke vakantie ga doen. Tips zijn welkom, maar daar houdt het zeker op.

  Reply

Post Comment