web analytics
WELKOM IN DE ONLINE SHOP 4memory.nl

De vijf beste merken van memorycards

Ben jij op zoek naar een memorycard? Dan ervaar je snel genoeg dat het aanbod enorm is. Het verschil in prijs is vaak groot. Uiteraard wil jij niet teveel betalen voor je memorycard. Daarom zoek je waarschijnlijk naar een kaart die je met korting kunt kopen. Weet echter wel dat goedkope memorycards niet altijd de beste zijn. Wil jij voorkomen dat jij een memorycard van slechte kwaliteit koopt? Dan doe je er goed aan je te richten tot een kaart van één van de onderstaande vijf merken.

1. Samsungsamsung pro memory card

Samsung is een merk dat jij vast en zeker kent. Naast smartphones, televisies en computers produceert dit bedrijf ook memorycards. De kaarten van het merk Samsung staan doorgaans bekend om hun goede kwaliteit. Ook bevatten de kleine kaartjes vaak de nodige opslagruimte. Uiteraard biedt Samsung memorycards met diverse opslagcapaciteiten aan. Let hier dus goed op wanneer jij een memorycard van dit merk wilt kopen.

2. SanDisk

Dit merk is minder bekend dan Samsung, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het ook waardeloos is. Memorycards van het merk SanDisk zijn juist ongekend populair. Dit komt voornamelijk doordat ze tot één van de goedkoopste op markt behoren. En dat terwijl de opslagcapaciteit bij deze kaarten vaak meer dan voldoende is. Bijkomend voordeel is dat er geregeld kortingscodes te vinden zijn om een memorycard van het merk SanDisk met korting te kopen.

memory card

3. Kingston

Net als SanDisk doet ook het merk Kingston niet direct een belletje rinkelen bij iedereen. Toch zijn er genoeg mensen die een memorycard van dit merk in hun smartphone, tablet of camera hebben zitten. Dit komt voornamelijk vanwege de verhouding prijs-kwaliteit die Kingston biedt. Je krijgt namelijk de nodige opslagruimte voor een schappelijke prijs. Met deze kortingscodes voor Bol.com kun jij vast en zeker een memorycard van Kingston voor een mooi prijsje op de kop tikken!

4. Integral

In vergelijking met de hierboven genoemde memorycard-merken is Integral aanzienlijk duurder. Schrijf deze optie echter niet direct af. Integral richt zich namelijk vooral op memorycards met een grote hoeveelheid opslagruimte. Op het eerste oog lijken kaarten van dit merk dus duur, maar verhoudingsgewijs valt de prijs toch best wel mee.

5. Emtec

Wil jij niet veel betalen voor een geheugenkaart? Richt je dan tot het merk Emtec. Niet het beste merk op de markt, maar het is een degelijk product. Voor iets meer dan een tientje heb jij al een memorycard van Emtec. Weet wel dat het dan gaat om een kaartje met relatief weinig geheugen.

Lebara beltegoed

De meeste smartphones hebben tegenwoordig behoorlijk wat internet opslag. Niet iedereen heeft echter een toestel met een groot geheugen. Krijg jij ook telkens een melding op jouw toestel over een vol geheugen? Dan wekt dit natuurlijk de nodige frustraties op. Sommige mensen besluiten na verloop van tijd een nieuw toestel te kopen. Dit is echter lang niet altijd noodzakelijk. In sommige gevallen biedt een memorycard namelijk uitkomst. Deze kan tegenwoordig in nagenoeg iedere telefoon gestopt worden. Zelfs wanneer jij een simkaart met Lebara beltegoed hebt is dit het geval. Zo’n memorycard bestel je overigens makkelijk via het internet, maar jij kunt ook langsgaan bij of bellen naar een computerzaak. Hier kunnen zij jou vast en zeker aan een memorycard helpen.

9 thoughts on “De vijf beste merken van memorycards

 1. Author

  Ik gebruik al vrijwel mijn hele leven geheugenkaarten van SanDisk. Heb er eentje in mijn smartphone en fotocamera zitten. Ben bijzonder te spreken over de kwaliteit. Ook over de prijs heb ik niets te klagen. Mensen die nog een goede memorycard zoeken, kan ik dan ook zeker het merk SanDisk aanbevelen.

  Reply
 2. Author

  Al jarenlang maak ik gebruik van Kingston. Dit bevalt me prima en is daarnaast lekker goedkoop. Waarom zou ik dan in hemelsnaam overstappen naar een geheugenkaart van een ander merk? In mijn optiek is dit de beste geheugenkaart wanneer je prijs en kwaliteit met elkaar vergelijkt, maar daar zullen anderen vast anders over denken 😉

  Reply
 3. Author

  Samsung is altijd goed, althans ik heb er nog geen slechte ervaringen mee. Je kunt memorycards van dit merk in verschillende groottes kopen, waardoor iedereen een memorycard van Samsung kan gebruiken. Bovendien valt de prijs mij honderd procent mee. Je zou verwachten dat je meer betaalt voor zo’n ding!

  Reply
 4. Ik gebruik al jaren een memorycard van Samsung. Niet alleen in mijn smartphone, maar ook in mijn tablet en fotocamera. Bijzonder handig en je hebt ook nog eens wat meer zekerheid. Wanneer je telefoon sneuvelt en je hebt geen geheugenkaart, ben je namelijk alles kwijt. Met behulp van een geheugenkaart voorkom je dit vrij eenvoudig.

  Reply
 5. Zelfs van memorycards hebben ze tegenwoordig talloze merken. Stond laatst voor de schappen, maar ik kon echt niet kiezen. Toen maar gevraagd en uiteindelijk met een SanDisk naar huis heen gegaan. Volgens de medeweker van de winkel was dit het merk met de beste verhouding prijs/kwaliteit. Klopt dit een beetje of ben ik erin getuind?

  Reply
 6. Ik moet een nieuwe memorycard hebben. Er eentje vinden op het internet is niet lastig, maar het probleem is dat ik niet weet welke ik moet kiezen. De memorycards van de beste merken zijn ontzettend duur. Ik wil echter niet al te veel geld uitgeven aan zo’n kaart. Uiteraard moet er wel genoeg geheugen beschikbaar zijn. Heeft iemand misschien een goede tip?

  Reply
 7. Memorycards van grote merken zijn wat mij betreft altijd de beste. Toch vind ik het wat zonde om een kaart van zo’n merk te kopen. Waarom? Ten eerste zijn ze ontzettend duur en ten tweede maak je er ook nog niet of nauwelijks gebruik van. Dit laatste is in ieder geval op mij van toepassing. Ik kies daarom liever voor een goedkoper, minder bekend merk.

  Reply
 8. Ik vind het altijd lastig om spullen van een bekend merk te kopen. Dit komt voornamelijk door de prijs die je ervoor moet betalen. Je betaalt in dat geval namelijk ook voor het merk. Veel mensen denken dat een SD-kaart van een bekend merk ook het beste is. Ik zet hier echter mijn vraagtekens bij. Waarom? Omdat het enkel om wat geheugen gaat. Hier kun je toch niet veel verkeerd aan doen lijkt me? Ik ben dan ook geneigd om sneller voor een goedkopere SD-kaart te kiezen.

  Reply
 9. Author

  Jarenlang in een computerzaak gewerkt en ik kan de informatie uit bovenstaande tekst zeker weten beamen. Wij verkochten wekelijks de nodige memory cards en het waren altijd kaarten van de vijf merken die hierboven genoemd worden. Sterker nog, ons assortiment bestond alleen maar uit kaarten van deze merken. De kwaliteit ervan is goed en de prijs van de meeste merken ligt ook relatief laag.

  Reply

Post Comment